Dolar 32,3319
Euro 35,1199
Altın 2.301,65
BİST 9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Samsun 20°C
Yağmurlu
Samsun
20°C
Yağmurlu
Cum 18°C
Cts 20°C
Paz 19°C
Pts 24°C

Hidayet; Feraset, Dirayet ve Siyaset – 1

11 Mart 2023 07:11
118

Bismillahirrahmanirrahim

Âlemlerin Rabbi, Rahman ve Rahim olan Allah’a hamt, Peygamberimize, âline ve sahabelerine salât ve selam ederiz.

Türkiye, tarihinin en önemli seçimlerinden birini yapmaya hazırlanıyor. Bu seçimin taşıdığı manayı idrak edebilmek için, dünyada yaşanan hak-batıl mücadelesinin mahiyetini iyi bilmek gerekir. Bu bilinmeden bu seçimde kimin, kimin yanında veya karşısında olduğunu anlamak mümkün olmaz. Hak-batıl mücadelesi, Irkçı Emperyalizm ile Millî Görüş’ün mücadelesidir. Irkçı Emperyalizmin hedeflerine ulaşmak için ortadan kaldırmaya çalıştığı hakikat İslam ve bu kapıyı tutan Millî Görüş hareketidir. Irkçı Emperyalizm, İslam’ı ve Müslümanları etkisiz hale getirmek için İttihat ve Terakki’yi, Millî Görüş’ü ve kazanımlarını ortadan kaldırmak için AK Parti’yi kurdurmuştur. 20 yıllık AK Parti iktidarında yapılanlar, doğru okunduğunda bu gerçeği görmemek mümkün değildir. 22 Temmuz 2007 seçimlerinde Saadet Partisi’nin seçim beyannamesi Erbakan Hocamız ve ekibi tarafından hazırlanmıştır. Bu beyannamenin giriş kısmını birlikte okuyalım.

AZİZ MİLLETİMİZ

“Her şeyden önce milletimizin özünü, ruh kökünü, tarihini, inancını ve kimliğini temsil eden Saadet Partisi olarak 22 Temmuz 2007 seçimlerinin Saadet Partisi’nin en büyük zaferi ile sonuçlanmasını ve bu seçim sonucunda teşekkül edecek olan Saadet iktidarının aziz milletimizin, Türkiye’mizin ve bütün insanlığın saadetine vesile olmasını Cenab-ı Allah’tan dileyerek bu beyannamemizi aziz milletimize sunuyoruz.

I. Kısım;

I- 22 Temmuz 2007 Milletvekili Genel Seçimlerinin Büyük Tarihi Önemi: Her seçim mühimdir. Ancak bu seçim başkalarıyla kıyaslanmayacak kadar, daha büyük önemi haizdir. Çünkü emperyalist güçler, 1990 yılında 20. Haçlı Seferi’ni başlatmışlardır. SSCB çöktükten sonra, ABD tek kutup olup dünyaya hâkim tek güç olarak gözükünce, dünya Siyonizm’i ırkçı emperyalizm, ‘Artık 5700 seneden beri beklediğimiz, Büyük İsrail’i kurmanın vakti gelmiştir. O halde 20. haçlı seferini başlatalım’ dediler. Margaret Thatcher, İskoçya’daki NATO toplantısında bunu ilan etti. Dedi ki; “Bu NATO toplantısını niçin yapıyoruz? Biz NATO’yu, Rusya’ya karşı kurmuştuk. Şimdi Rusya yok oldu, dağıldı. NATO’yu, fesih mi edeceğiz? Hayır, düşmansız bir ideoloji yaşamaz. Bundan dolayı, bizim yine düşmanımız olacak. Ona karşı savaşacağız. Bunun için NATO devam etmelidir. Eğer bir düşmanımız olmasaydı, yeni bir düşman ihdas etmemiz gerekecekti. Fakat buna lüzum yok. Çünkü düşmanımız vardır. Ve bu da İslam’dır” demiştir.

Böylece 1990 yılından itibaren, 20. Haçlı Seferi başlamış bulunmaktadır. Bu haçlı seferi başladıktan sonra; bu haçlı emperyalist güçler, önce Ortadoğu’daki işlerini rahat yürütebilmek için, Refah Partisi’ni her türlü hileye başvurarak işbaşından uzaklaştırmayı, ilk hedef saydılar.

Arkasından Afganistan’ı, Irak’ı işgal ettiler. Suriye ve Lübnan’ı işgal etmeye kalkıştılar. Irak’ta ve Lübnan’da Hizbullah karşısında mağlup oldular. Bu mağlubiyet karşısında planlarını değiştirdiler. ‘Türkiye’deki siyasi iktidar bizim etkimiz altındadır. Ona emrederiz, Türk askerini Lübnan’a getiririz. Hizbullah’ı silahtan tecrit ettiririz. Biz elimizi kolumuzu sallayarak, Lübnan’a gireriz’ dediler ve bunu uygulamaya koydular. Ve askerlerimiz böylece Lübnan’a gönderildi.

Şimdi nefesi kesik, orada 22 Temmuz’u bekliyorlar. Şu anda sessiz durduklarına bakmayın. Milletten korktukları için bu bekleyişi yapmaktadırlar. Allah vermesin. 22 Temmuz’da tekrar AKP bir çoğunluk kazanacak olursa, bu takdirde Hizbullah ile çatışılacak. Silahtan tecrit edilecek. İsrail’e buyur gel, Lübnan’a gir denilecek. İncirlik üzerinden aldığı misket bombalarını, ABD’nin füzeleri ile beraber kullanarak, Allah muhafaza buyursun, 5 senedir AKP döneminde Türkiye’de gerçekleştirdikleri manevi işgali, bu sefer hududumuza gelip maddi işgal ile tamamlamaya kalkışacaklar. Ve böylece ırkçı emperyalizm, büyük İsrail’i kurup, 5700 senedir özlemini duydukları Dünya Hâkimiyeti’ni tesis etmek hususunda hedeflerine varmaya çalışacaktır.”

MİLLİ KURTULUŞ HAREKÂTI

Beyanname şöyle devam ediyor:

“II- Milli Kurtuluş Harekâtını Başlatıyoruz: Dünya Siyonizm’inin, ırkçı emperyalizmin bu planları karşısında, asırlar boyu hep bu planları engellemiş olan, tarihin en şerefli milletinin evlatları olarak, biz ne yapacağız? Irkçı Emperyalizmin başlatmış olduğu ve yürütmekte olduğu 20. Haçlı Seferi karşısında AKP gibi onlara destek verip, Müslüman ülkelerin bir bir yutulmasına ve arkadan aziz vatanımızın parçalanıp, bölünüp Büyük İsrail’e vilayet yapılıp yok olmasına seyirci mi kalacağız? Yoksa asırlar boyu ecdadımızın yaptığı gibi milletimizin ve bütün insanlığın saadeti için yeryüzünün, Filistin gibi kan gölüne çevrilmesini önlemek, hâlihazır “Zulüm Dünyası” yerine, bir “Saadet Dünyası”nı kurmak için üzerimize düşen insanlık görevimizi mi yapacağız? Asırlar boyu ecdadımız hep bu kabil felaket dönemlerinde ve dönüm noktalarında ikinci yolu seçti, Millî Görüş’e sarılarak milletimizin ve insanlığın saadetini sağladı. Bugün dahi yapmamız lazım gelen aynı şeydir, milletçe hep beraber Millî Görüş’e sarılarak ülkemizi, sömürülmek, köleleştirilerek ve yok olmaktan kurtarıp, “Yaşanabilir Türkiye”yi, “Yeniden Büyük Türkiye”yi ve halihazır “Zulüm Dünyası” yerine “Yeni Bir Saadet Dünyası”nı kurmaktır. Milletimize düşen görev budur. Vatanımızın ve milletimizin bütünlüğünü, milletimizin ve insanlığın saadetini, milletimizin yok olması yerine bütün insanlığa öncü olmasını isteyen bütün vatanseverlerle beraber, bulunduğumuz tarihi dönüm noktasında, ecdadımıza layık evlatlar olduğumuzu göstermek vatan borcumuzdur, insanlık görevimizdir. İşte bundan dolayı bu tarihi dönüm noktasında 22 Temmuz seçimlerinde işbirlikçi partilerin işbaşına gelmeleri yerine, Millî Görüş’ün tek temsilcisi Saadet Partisi’nin işbaşına gelmesi tek çaredir ve bir zorunluluktur. Bütün vatanseverlerin iştiraki ile 22 Temmuz seçimlerinde bu sonucun ortaya çıkması için hep beraber seferber olmak üzere “Milli Kurtuluş Harekâtı”nı başlatmış bulunuyoruz.” 2023 seçimlerine giderken de Saadet Partisi’nin takındığı tavır, böyle bir tavırdır. Bu tavrın temelinde, Millî Görüş’ün hidayeti, feraseti, dirayeti ve siyaseti vardır. Konuya devam edilecektir. Selam hidayete tabi olanlara…

YAZARIN EKLEMİŞ OLDUĞU YAZILAR
27 Mart 2024 06:14
25 Ekim 2023 10:01
2 Ağustos 2023 09:09
29 Temmuz 2023 15:10
22 Temmuz 2023 12:40
19 Temmuz 2023 08:12
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.