Dolar 32,4658
Euro 34,7315
Altın 2.441,46
BİST 9.926,01
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Samsun 18°C
Az Bulutlu
Samsun
18°C
Az Bulutlu
Cts 19°C
Paz 18°C
Pts 17°C
Sal 19°C

SOGEP İle Nitelikli İstihdam

SOGEP İle Nitelikli İstihdam
23 Aralık 2022 22:32
119
Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, “Sosyal Gelişmeyi Destekleme Programı (SOGEP) Denizli Projeleri” imza töreninde, “Otomotiv sanayinde ve yazılım sektöründe yetiştireceğimiz yaklaşık 250 gencimiz bu program sonrasında Denizli’de istihdam edilecek.” dedi.

Bakan Varank, Denizli temasları kapsamında Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’ı ziyaret ederek, kent hakkında bilgi aldı. Bakan Varank, daha sonra belediye meclis salonunda Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı koordinasyonunda Güney Ege Kalkınma Ajansı (GEKA) tarafından yürütülecek “Sosyal Gelişmeyi Destekleme Programı Denizli Projeleri” imza törenine katıldı.

ecacdaad a5ef 45b0 b9d4 26e5664a4e69 2 Life Haber Ajansı

NİTELİKLİ İSTİHDAM

Açılışını yaptıkları projeler ve atılan imzaların Denizli’yi çok daha üretken bir şehir haline getireceğine inandığını vurgulayan Varank, “Burada gençlerimize eğitimler vereceğiz. Onların nitelikli bir şekilde istihdama katılmalarını sağlayacağız. Otomotiv sanayinde ve yazılım sektöründe yetiştireceğimiz yaklaşık 250 gencimiz inşallah bu program sonrasında Denizli’de istihdam edilecekler. Biz paydaşlarımıza çok teşekkür ediyoruz. Kalkınma ajanslarımızın bu tip projelerini desteklemeye devam edeceğiz. Şehrimize yeni istihdam kapıları hayırlı uğurlu olsun.” ifadelerini kullandı.

ecacdaad a5ef 45b0 b9d4 26e5664a4e69 4 Life Haber Ajansı

Törene Denizli Vali Yardımcısı Mehmet Okur, AK Parti Denizli Milletvekili Şahin Tin, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, AK Parti İl Başkanı Yücel Güngör, İl Milli Eğitim Müdürü Süleyman Ekici, Acıpayam Belediye Başkanı Hulusi Şevkan, GEKA Genel Sekreteri Özgür Akdoğan, Pamukkale Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Necip Atar ile Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürü Fatih Işık da katıldı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.