Dolar 32,4254
Euro 34,7545
Altın 2.425,70
BİST 10.082,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Samsun 18°C
Az Bulutlu
Samsun
18°C
Az Bulutlu
Çar 16°C
Per 17°C
Cum 18°C
Cts 18°C

Meksika Kongresi’nde Sunulan Uzaylı Mumya

Meksika Kongresi’nde Sunulan Uzaylı Mumya
14 Eylül 2023 23:31
1.217

Tartışmalı bir araştırmacı yetkililere keşif “tarihi yeniden yazabilir” dedi…

İki sözde “insan olmayan” mumyalanmış uzaylı cesedi, Çarşamba günü Mexico City’deki milletvekillerine, örneklerin analizinin insanlığın “karasal evriminin” bir parçası olmadıklarını gösterdiğini söyleyen kendini ilan eden bir UFO uzmanı tarafından gösterildi.

Üç parmaklı elleri olan ve stereoskopik görüşe sahip gibi görünen iki küçültülmüş insansı cisim, Peru’daki alg madenlerinde keşfedildi, gazeteci ve ufolog Jaime Maussan, sunumun bir parçası olarak söyledi. Yemin altında, yaklaşık 1 yaşında olduğu için karbon tarihlendirilen cesetlerin karasal kökenli olmadığına dair inancını ekledi.

“Bu örnekler karasal evrimimizin bir parçası değil.” Maussan halka açık duruşmada söyledi. “Bunlar bir UFO enkazından sonra bulunan varlıklar değil. Yosun madenlerinde bulundular ve daha sonra fosilleştirildiler.”

“Uzaylı olup olmadıklarını bilmiyoruz, ama zekiydiler ve bizimle yaşadılar. Tarihi yeniden yazmalılar.”

Maussan’ın son bulguları kanıtlanmamıştır ve önceki UFO iddiaları çürütülmüştür.

Gazeteci sunumda, Meksika Özerk Ulusal Üniversitesi’nden bilim adamlarının, radyokarbon tarihleme yöntemlerini kullanarak örneklerden DNA kanıtı alma girişimlerinde başarılı olduklarını söyledi. Analiz, DNA’nın yaklaşık% 30’unun “bilinmeyen” kökenli olduğunu belirledi.

İki örneğin X-ışını taramaları da yetkililere sunuldu ve cesetlerden birinin içinde embriyo içerdiği iddia edilen ‘yumurtalar’ olduğu ortaya çıktı. Her iki vücut da, Dünya’nın kabuğundaki en kıt elementlerden biri olan osmiyum da dahil olmak üzere son derece nadir metallerle implante edilmişti.

Sunum sırasında ayrıca vücutların geri çekilebilir boyunlara ve uzun kafataslarına, ayrıca hafif ama güçlü kemiklere sahip olduğu ve dişleri olmadığı da eklendi. Yetkililere, “kuşların daha tipik” özellikleri oldukları söylendi.

Maussan ayrıca, iki örneği ortaya çıkarmadan önce “UFO’lar ve tanımlanamayan anormal fenomenler (UAP)” olduğu iddia edilen görüntüleri de gösterdi. Benzer görüntüler, bu yılın başlarında Washington DC’deki ABD Kongresi’ne, milletvekillerine UFO’ların ve UAP’lerin varlığının orduda “açık bir sır” olduğunu söyleyen eski ABD Donanması pilotu Ryan Graves tarafından gösterildi.

Graves, daha önce sözde yabancı eserlerin kanıtlanmamış iddialarıyla bağlantılı olan Maussan’ın önderlik ettiği sunum için Mexico City’deydi. 2017 yılında, potansiyel olarak yabancı olduğu iddia edilen beş sözde mumyalanmış cesedin aslında insan çocuklarının kalıntıları olduğu tespit edildi.

ETİKETLER: ,
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.