Dolar 32,5094
Euro 34,9413
Altın 2.435,07
BİST 9.716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Samsun 21°C
Hafif Yağmurlu
Samsun
21°C
Hafif Yağmurlu
Cum 18°C
Cts 19°C
Paz 18°C
Pts 18°C

Ronaldo’ya Tek Teklif

Ronaldo’ya Tek Teklif
21 Aralık 2022 21:00
156

Al Nassr’ın masada anlaşması olan tek takım olduğu bildiriliyor…

İspanyol medyasına göre Suudi Arabistan’daki Al Nassr, serbest oyuncu Cristiano Ronaldo’ya sözleşme teklif eden tek kulüp.

Beş kez Ballon d’Or kazananı, Dünya Kupası öncesinde Piers Morgan ile birinci takım koçu Erik ten Hag’a ve Premier Lig kulübünün hiyerarşisine saldırdığı sert bir röportajın ardından Manchester United ile yollarını ayırdı.

Ronaldo, Portekiz’in Katar 2022’de Fas’a çeyrek finalde elenmesinin ardından Al Thumama Stadyumu’nda ağlarken görüntülendi.

Sosyal medyada Dünya Kupası hayalinin sona erdiğini yazdı. 37 yaşında olduğu düşünülürse, FIFA uluslararası turnuvasında bir şans daha bulması pek olası değil.

Ancak nesiller boyu rakibi Lionel Messi’nin Pazar günü Arjantin ile ilk kez kupayı kaldırmasını izledikten sonra Ronaldo, kulüp düzeyinde daha fazla zafer peşinde koşmaya kararlı.

İspanyol medyasına göre, yazın Old Trafford’da bir transfer talebinde bulunduğunda olduğu gibi, Ronaldo bir sonraki olası işvereni için tekliflerle dolup taşmadı.

Çarşamba günü spor gazetesi As , şu anda Abu Dabi’de bir sonraki adımlarını düşündüğü söylenen Ronaldo’nun hizmetleri için sadece bir resmi teklifi olduğunu bildirdi.

Bu Suudi Pro Ligi’ndeki Al Nassr’dan geldi. Kendisine yılda 200 milyon € (212 milyon $) teklif ettiği bildirilse de, Ronaldo’nun teklifi dikkatlice düşünmesi gerekiyor, çünkü kabul etmek temelde en üst düzeyde işinin bittiğini ve şimdiden emekli olma yolunda olduğunu kabul etmek anlamına geliyor.

As’ın İspanya’nın başkenti Marca’daki rakip yayın kuruluşunun iddialarının aksine Ronaldo’nun kampı, Ronaldo’nun herhangi bir teklifi kabul ettiğini kategorik olarak reddediyor.

Katar’da Al Sadd’ın da Ronaldo’ya ilgi gösterdiği bildirildi. Ancak Al Nassr, dönüm noktası niteliğindeki imzayı atma beklentisiyle, şu anda Riyad çevresinde kulübün taraftarları tarafından giyilen ve üzerinde Ronaldo’nun adının yazılı olduğu ‘7’ numaralı gömleği serbest bıraktı.

11-15 Ocak tarihleri ​​arasında Riyad, Ronaldo’nun eski kulübü Real Madrid’in 2021’de kazandığı unvanı korumak isteyeceği İspanya Süper Kupası’na ev sahipliği yapacak.

Dikkatlerin Suudi başkentine çevrilmesiyle, Al Nassr’ın Ronaldo’yu önemli bir satın alma olarak ilan etme fırsatından yararlanabileceği öne sürüldü.

Al Nassr’ın İspanyol menajeri Rudi García geçen hafta As’a “Benim bakış açıma göre, Cristiano’nun durumu bir pembe dizi ama Al Nassr için çok önemli bir promosyon” dedi.

SSC Sports tarafından bildirildiği üzere, kulüp başkanı Musalli Al-Muammer, Ronaldo’nun yaklaşımı konusunda ağzını sıkı tutuyor ve herhangi bir sözleşme görüşmesini reddetti.

“Ronaldo kim? Al-Muammer , yakın zamanda konuyla ilgili sorgulandığında gazetecilere şaka yaptı .

Ronaldo, Dünya Kupası ile meşgul olduğu için bizimle pazarlık yapmadı. Bildiğim kadarıyla sadece bizde değil diğer kulüplerde de var. Turnuvanın ortasında bir karar vermesini beklemiyorduk” dedi.

“Cristiano’ya yaptığı seçim ne olursa olsun en iyisini diliyorum.”

ETİKETLER:
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.